Oplossingen

Bouw met onze modules de oplossing die past bij jouw bedrijf

Facturatie

Dankzij Geneto facturatie verloopt uw facturatieproces voortaan volledig digitaal. Van op elk apparaat kan u facturen opmaken, versturen en opvolgen.

Offertes

Met Geneto Offertes maak je in een handomdraai verzorgde en overzichtelijke offertes, waar je ook bent, en verstuurt deze meteen elektronisch naar de klant.

OptiMission

Of het nu gaat over een verkoop van artikelen, een bouwproject, een dossier voor professionele diensten (advocaat, architect, reclame, grafisch design,…).

Geneto OptiMission is dé oplossing voor de ondernemer en KMO in de organisatie en opvolging van hun opdrachten:

PowerPurchase

Verliest u ook wel eens een bonnetje? Of heeft u kosten betaald omdat u de betaling van die aankoopfactuur uit het oog verloren was?

Met Geneto PowerPurchase behoort dit nu tot het verleden!

DigiSign

Zet de definitieve stap naar een papierloze administratie dankzij DigiSign van Geneto.

Vanaf nu kunt u al uw documenten (offertes, rapporten, brieven,…) digitaal door de klant laten tekenen. Op elk moment, op elk apparaat.

TopDoc

Geneto TopDoc is de ideale oplossing voor elke onderneming die regelmatig documenten moet opstellen met een specifieke formaat en inhoud.

Dit kan gaan over bezoekverslagen, werfverslagen, PV’s van oplevering, welkomstberichten, overeenkomsten, garantiedocumenten, enz.

Planning

Heeft u soms ook het gevoel geen controle te hebben over de planning van al uw activiteiten? En hoe zorgt u dat de planning aansluit bij de opvolging van de verschillende opdrachten?

Kies voor de planningmodule in Geneto en deze zorgen behoren tot het verleden

Zet de stap naar een vlottere en digitale administratie!

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of registreer je meteen en ga snel aan de slag.

  • Nederlands
  • Frans